Novice

Carthago med Najboljšimi - Tuji vlagatelji v letu 2023

Carthagovci smo lahko ponosni: v torek, 21. novembra 2023, smo prejeli nagrado FDI Award Slovenia 2023 v kategoriji veliko podjetje.

Ponovna vrhunska uvrstitev Tadeja Pogačarja

Slovenski kolesar in Carthagov partner Tadej Pogačar je z drugim mestom na najbolj znani kolesarski dirki na svetu dokazal da, kljub njegovi spomladanski poškodbi, sodi med kolesarsko elito.

Izjemen ekipni dosežek v podjetju Carthago: montažni trak zapustilo 40.000 vozilo

Prelomnica za Carthago v Odrancih: z manjšim slavjem so zaposleni podjetja danes na pot k novemu lastniku pospremili 40.000 izdelano vozilo. Z impresivno številko bo zapisan prestižni Chic C-Line na podvozju Mercedes-Benz Sprinterja.

Carthagovci v skupni akciji z Občino Odranci

V soboto, 27. maja smo se Carthagovci pridružili akciji Občine Odranci in nogometne šole ZBOČ, ki sta organizirala dobrodelni pohod in tek po Odrancih. Pod sloganom KORAKAMO Z DOBRO VOLJO - DOBRO DRUŽBO ZA DOBER NAMEN so zbirali sredstva za šolo-vrtec v Odrancih.

Pričetek proizvodnje prvega Malibu Vana v novi tehnološko dovršeni tovarni v Ormožu

Premiera pri Malibu Vanu: Zgolj leto dni po položitvi temeljnega kamna in kmalu po uradnem slavnostnem odprtju se je 3. maja 2023 v Ormožu pričela proizvodnja Malibu Vana.

Otvoritev proizvodnega obrata v Ormožu

Natanko leto dni po položitvi temeljnega kamna je Carthago odprl svoj nov obrat v Ormožu. Nov, tehnološko dovršen in sodoben obrat v Ormožu v severovzhodni Sloveniji je bil zgrajen dobesedno na zelenem travniku.

Zmagovalca na dveh in štirih kolesih

Slovenski profesionalni kolesar Tadej Pogačar kaže izjemno začetno formo: po februarski dirki po Andaluziji je pred dnevi osvojil prvo mesto tudi na spomladanski klasiki Pariz-Nica. Vedno z njim: njegov edinstveni integrirani avtodom Carthago c-compactline.

Carthagovci v skupni akciji za najmlajše

Otroci vrtca v Gornji Radgoni že potujejo po poteh domišljije in ustvarjalnosti v unikatnem in edinstvenem otroškem igralu Carthago Kids Line.

Carthago z Lions Klubom Murska Sobota skupaj v humanitarni akciji Dobrodelni krof

Podjetje Carthago je v letošnje jubilejno leto zakorakalo z dobrodelnimi koraki. V humanitarni akciji Dobrodelni krof so Carthagovci s poslovnim partnerjem Robeta na pustni torek podprli Lions Klub Murska Sobota pri razvozu dobrodelnih krofov s Carthagovim avtodomom Liner for two.

Uspešna generalka: Carthagov partner Tadej Pogačar zmagal na dirki Po Sloveniji – kot vrhunec leta sledi dirka Tour de France

Tadej Pogačar ponovil lanskoletno zmago v Sloveniji. Favorit za tretjo zaporedno zmago na dirki Tour de France.

Karierni sejem MojeDelo.com v Mariboru

V organizaciji portala MojeDelo.com se je v četrtek, 19. maja 2022, v Mariboru ponovno odvil Karierni sejem, na katerem se je predstavilo več kot petdeset slovenskih in tujih podjetij.

Donacija Carthaga lokalnemu gasilskemu društvu

V podjetju Carthago d.o.o. smo včeraj, 08. junija 2022, lokalnemu prostovoljnemu gasilskemu društvu Odranci donirali sredstva v višini 15.000 evrov.

Tadej Pogačar, zmagovalec Dirke po Franciji, stavi na zmagovalno znamko: Carthago podpira kolesarskega šampiona s c-compactlineom

Zmagovalne ekipe nikoli ne zamenjaš: Zvest temu motu, Carthago tudi v letošnjem letu s svojim avtodomom podpira kolesarja svetovnega kova, Tadeja Pogačarja. Med njegovimi dirkami po Evropi je njegov bazni tabor Carthago c-compactline.

Koncern Carthago še naprej osredotočen na rast: položen temeljni kamen za nov obrat v Ormožu

Gostje: predsednik vlade Janez Janša in gospodarski minister Zdravko Počivalšek

Avtodomi Malibu Generation M odlikovani z renomirano Evropsko nagrado za inovacije 2022

Inovativnost znova potrjena: avtodomi Malibu Generation M odlikovani z renomirano Evropsko nagrado za inovacije 2022.

Skupina Carthago je pri izboru avtodoma leta dosegla najboljši rezultat vseh časov

Sanjski začetek leta 2022: Skupina Carthago je pri izboru avtodoma leta dosegla najboljši rezultat vseh časov.

Ambasador znamke Carthago, TADEJ POGAČAR, je športnik leta 2021

Ambasador blagovne znamke Carthago Tadej Pogačar je prejel nagrado za najboljšega športnika leta 2021.

Osvajanje novih vrhov ob poganjanju pedalov

Vodstvo in zaposleni podjetja Carthago so si skupaj s predstavniki lokalne skupnosti ob podpori profesionalnih športnikov iz kolesarskih klubov Pogi team in Tropovci ogledali novo proizvodno lokacijo v Ormožu.

1. srečanje lastnikov avtodomov Carthago na Kopah

Na prvem srečanju lastnikov avtodomov Carthago, ki je potekalo med 24. – 26. septembrom na Kopah, se nas je zbralo več kot 100 udeležencev in skoraj 40 avtodomov Carthago.