Novice

Ponovna vrhunska uvrstitev Tadeja Pogačarja

Slovenski kolesar in Carthagov partner Tadej Pogačar je z drugim mestom na najbolj znani kolesarski dirki na svetu dokazal da, kljub njegovi spomladanski poškodbi, sodi med kolesarsko elito.

Izjemen ekipni dosežek v podjetju Carthago: montažni trak zapustilo 40.000 vozilo

Prelomnica za Carthago v Odrancih: z manjšim slavjem so zaposleni podjetja danes na pot k novemu lastniku pospremili 40.000 izdelano vozilo. Z impresivno številko bo zapisan prestižni Chic C-Line na podvozju Mercedes-Benz Sprinterja.

Carthagovci v skupni akciji z Občino Odranci

V soboto, 27. maja smo se Carthagovci pridružili akciji Občine Odranci in nogometne šole ZBOČ, ki sta organizirala dobrodelni pohod in tek po Odrancih. Pod sloganom KORAKAMO Z DOBRO VOLJO - DOBRO DRUŽBO ZA DOBER NAMEN so zbirali sredstva za šolo-vrtec v Odrancih.

Pričetek proizvodnje prvega Malibu Vana v novi tehnološko dovršeni tovarni v Ormožu

Premiera pri Malibu Vanu: Zgolj leto dni po položitvi temeljnega kamna in kmalu po uradnem slavnostnem odprtju se je 3. maja 2023 v Ormožu pričela proizvodnja Malibu Vana.

Otvoritev proizvodnega obrata v Ormožu

Natanko leto dni po položitvi temeljnega kamna je Carthago odprl svoj nov obrat v Ormožu. Nov, tehnološko dovršen in sodoben obrat v Ormožu v severovzhodni Sloveniji je bil zgrajen dobesedno na zelenem travniku.

Zmagovalca na dveh in štirih kolesih

Slovenski profesionalni kolesar Tadej Pogačar kaže izjemno začetno formo: po februarski dirki po Andaluziji je pred dnevi osvojil prvo mesto tudi na spomladanski klasiki Pariz-Nica. Vedno z njim: njegov edinstveni integrirani avtodom Carthago c-compactline.

Carthagovci v skupni akciji za najmlajše

Otroci vrtca v Gornji Radgoni že potujejo po poteh domišljije in ustvarjalnosti v unikatnem in edinstvenem otroškem igralu Carthago Kids Line.

Carthago z Lions Klubom Murska Sobota skupaj v humanitarni akciji Dobrodelni krof

Podjetje Carthago je v letošnje jubilejno leto zakorakalo z dobrodelnimi koraki. V humanitarni akciji Dobrodelni krof so Carthagovci s poslovnim partnerjem Robeta na pustni torek podprli Lions Klub Murska Sobota pri razvozu dobrodelnih krofov s Carthagovim avtodomom Liner for two.

Uspešna generalka: Carthagov partner Tadej Pogačar zmagal na dirki Po Sloveniji – kot vrhunec leta sledi dirka Tour de France

Tadej Pogačar ponovil lanskoletno zmago v Sloveniji. Favorit za tretjo zaporedno zmago na dirki Tour de France.

Karierni sejem MojeDelo.com v Mariboru

V organizaciji portala MojeDelo.com se je v četrtek, 19. maja 2022, v Mariboru ponovno odvil Karierni sejem, na katerem se je predstavilo več kot petdeset slovenskih in tujih podjetij.