CARTHAGO MED NAJBOLJŠIMI

TUJIMI INVESTITORJI LETA 2023

Carthagovci smo lahko ponosni: v torek, 21. novembra 2023, smo prejeli nagrado FDI Award Slovenia 2023 v kategoriji veliko podjetje.

SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport je na slavnostnem dogodku na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani podelilo priznanja najboljšim tujim investitorjem, ki so v preteklem letu ustvarili izjemne rezultate ter pomembno prispevali k razvoju slovenskega gospodarstva.

 

Prejemnike nagrad FDI Award Slovenia je strokovna komisija izbirala že osemnajsto leto zapored in v ožji izbor vključila zgolj podjetja, ki so ustrezala strogim kriterijem. Carthago kot odlično proizvodno podjetje, s posluhom za zaposlene in družbeno odgovornost, trajnostno naravnanostjo ter več kot 895 zaposlenimi je dragocena pridobitev za slovensko gospodarstvo, so na komisiji ovrednotili podeljeno nagrado.  

 

Nagrado sta v imenu vseh zaposlenih prevzela direktorica podjetja Sandra Županec in direktor Stefan Weiß: »Zahvaljujemo se Agenciji SPIRIT za podelitev nagrade FDI Award v kategoriji Veliko podjetje. Ta nagrada za nas pomeni veliko priznanje. Hvala, da ste nas prepoznali v množici uspešnih podjetij. Nagrada nam daje dodaten elan in potrjuje, da smo na dobri poti.«

 

Prejeta nagrada je za Carthagovce potrditev, da s skupnimi močmi lahko dosegamo izjemne rezultate in kot je ob prevzemu nagrade zapisala direktorica Sandra Županec v sporočilu vsem sodelavcem: »Hvala vsem, da vsakodnevno pristavite vaš kamenček v mozaik našega uspešnega delovanja in gradite nadaljnjo rast našega podjetja.«

 

Predstavitev obeh naših obratov si lahko ogledate na spodnji povezavi.