Impresum Carthago Reisemobilbau GmbH

Podatki v skladu s 5. členom TMG (Zakona o elektronskih medijih):

Carthago Reisemobilbau GmbH

Carthago Ring 1

88326 Aulendorf

Nemčija

Poslovodstvo:

Markus Kern (predsedujoči), Bernd Wuschack, Johannes Stumpp, Anton Fetscher

Kontakt:

Telefon: +49 (0)7525 92000

Faks: +49 (0)7525 92003003

E-pošta: marketing@carthago.com

Vpis v register:

Vpis v register gospodarskih družb.

Registrsko sodišče: Amtsgericht Ulm

Registrska številka: HR B 550891

ID za DDV:

DE 811297363

V skladu z 2. odst. 55. člena RStV (Meddeželnega sporazuma o radiodifuziji) odgovarja za vsebino:

Alexandra Naleppa

Carthago Ring 1

88326 Aulendorf

Nemčija

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo v skladu s 1. odst. 7. člena TMG (Zakona o elektronskih medijih) odgovorni za lastne vsebine na teh spletnih straneh v skladu s splošno zakonodajo. V skladu z 8. do 10. členom TMG (Zakona o elektronskih medijih) pa kot ponudnik storitev nismo dolžni nadzorovati ali preiskovati okoliščin posredovanih ali shranjenih informacij tretjih oseb, ki nakazujejo na protizakonito dejavnost. To ne vpliva na obveznost odstranitve ali blokade uporabe informacij v skladu s splošno zakonodajo. Odgovornost v takšni zvezi pa je vsekakor mogoča šele od trenutka seznanitve s konkretno kršitvijo zakonodaje. Ob seznanjenosti z ustreznimi kršitvami zakonodaje bodo te vsebine nemudoma odstranjene.

 

Odgovornost za povezave

Naša spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih ponudnikov, na katerih vsebino nimamo nikakršnega vpliva. Zato ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za navedene zunanje vsebine. Za vsebine povezanih strani vedno odgovarja njihov ponudnik ali upravljavec teh spletnih strani. Pri povezanih straneh smo v trenutku vzpostavitve povezave preverili morebitne kršitve zakonodaje. V trenutku vzpostavitve povezave niso bile ugotovljene nikakršne vsebine, ki bi kršile zakonodajo. Trajen vsebinski nadzor povezanih strani pa brez konkretnih sumov kršitve zakonodaje ni primeren. Ob seznanjenosti s kršitvami zakonodaje bodo te povezave nemudoma odstranjene.

Avtorske pravice

Za vsebine in dela na teh straneh, ki jih pripravijo upravljavci spletne strani veljajo avtorske pravice. Razmnoževanje, obdelava, distribucija in kakršnakoli uporaba izven obsega avtorskih pravic so dovoljeni zgolj s pisnim soglasjem ustreznega avtorja oz. upravljavca. Prenosi in kopije teh spletnih strani so dovoljeni samo za zasebno uporabo in ne za komercialno uporabo. Če vsebin na tej strani ni pripravil upravljavec sam, bodo upoštevane avtorske pravice tretjih oseb. Še posebej bodo vsebine tretjih oseb označene kot take. Če kljub temu opazite kršitev avtorskih pravic, vas prosimo, da nas na to ustrezno opozorite. Ob seznanjenosti z ustreznimi kršitvami zakonodaje bomo te vsebine nemudoma odstranili.

Podatki o virih za uporabljene slike in grafike

Ikone:

Creative Commons License

Timothy Miller

Cole Bemis

WPZOOM

PICOL

Designmodo

Visual Pharm

 

Spletni dizajn in programiranje

kaos werbeagentur

Wangen im Allgäu

Nemčija

www.kaos.de