Zmagovalca na dveh in štirih kolesih:

Tadej Pogačar slavi zmago na spomladanski klasiki – vedno z njim edinstveni Carthagov c-compactline

  • Kolesarski zmagovalec stavi na zmagovalca med avtodomi
  • Carthago c-compactline: športni Carthago za profesionalnega  kolesarja

Sovenski profesionalni kolesar Tadej Pogačar kaže izjemno začetno formo: po februarski dirki po Andaluziji je pred dnevi osvojil prvo mesto tudi na spomladanski klasiki Pariz-Nica. Vedno z njim: njegov edinstveni integrirani avtodom Carthago c-compactline.

Kolesarski zmagovalec stavi na zmagovalca med avtodomi

Kolesarski as Tadej Pogačar je navajen zmagovati: 24-letnik je zmagal že na številnih enodnevnih in večdnevnih dirkah. Še posebej velja omeniti, da je lansko leto drugouvrščeni na dirki Tour de France v preteklih letih na tej dirki slavil že dve zmagi. Tudi v letošnjem letu bo dirka po Franciji med 1. in 23. julijem vrhunec kolesarske sezone.

S svojim c-compactlineom že več let vrhunskega športnika podpira Carthago, znamka prestižnih avtodomov, ki  je prav tako navajena zmagovati. To se je nedavno znova pokazalo z dvema zmagama v glasovanju za avtodom leta.

 

Carthago c-compactline: športni Carthago za profesionalnega kolesarja

Avtodom je s svojo privlačno zunanjostjo resnično unikaten – ozaljšan je namreč s Tadejem Pogačarjem v njegovi zmagovalni pozi in z velikim Tadejevim avtogramom.

Profesionalni kolesar in avtodom se odlično dopolnjujeta. Oba sta podobno vitka in dobro natrenirana. Integrirani avtodom je s samo 2,12 metra zunanje širine kompakten, s svojo izjemno lahko konstrukcijo pa tudi lahek in energetsko varčen. Zahvaljujoč se nizkemu okvirju AL-KO, dvojnemu dnu in zelo stabilni karoseriji iz razreda liner, c-compactline obvlada tudi dolge, zahtevne etape – podobno kot vrhunski športnik Tadej Pogačar.

V notranjosti se lahko športniki in drugi popotniki sprostijo v udobnem dnevnem prostoru, si napolnijo baterije z osvežitvijo iz funkcionalne kuhinje, uživajo v prhanju v praktični kopalnici ter se odpočijejo v izjemno velikem spalnem prostoru. V prostorni zadnji garaži je dovolj prostora za kolesa. Oblačila in opremo je možno shraniti v velike odlagalne prostore v bivalnem prostoru in v ogrevanem dvojnem dnu vozila.