Ponovna vrhunska uvrstitev Tadeja Pogačarja ob podpori Carthagovega c-compactlinea:

drugo mesto in dve etapni zmagi na dirki Tour de France

Slovenski kolesar in Carthagov partner Tadej Pogačar je z drugim mestom na najbolj znani kolesarski dirki na svetu dokazal da, kljub njegovi spomladanski poškodbi, sodi med kolesarsko elito.

Impresivni rezultati: dve zmagi in dve drugi mesti v štirih letih

Namesto kolesarskih kilometrov tek po stopnicah – zlom levega zapestja zaradi padca na dirki konec aprila je močno oviral priprave na Tour de France. Zato je nastop kolesarskega asa Tadeja Pogačarja na dirki po Franciji še toliko bolj izjemen: tako kot lani je tudi letos zasedel drugo mesto. Poleg tega je zmagal v dveh etapah in 23. julija letos dirko Tour de France že četrtič zapored končal kot najboljši mladi kolesar. Pogačarjev uspeh na legendarni dirki po Franciji je impresiven, saj je v štirih letih dosegel dve zmagi in dve drugi mesti.

Carthago tudi letos podpira vrhunskega športnika s c-compactlineom.

Prestižna znamka avtodomov je prav tako vajena zmagovati – eden od številnih dokazov sta letošnji zmagi na izboru za Avtodom leta. Tesna in dolgoletna povezanost kolesarskega zvezdnika s Carthagom in njegovimi zaposlenimi se je med drugim pokazala lani, ko je Tadej Pogačar ob predaji avtodoma skupaj s Carthagovci kolesaril iz obrata v Odrancih do nedavno odprte druge lokacije v Ormožu

Carthago c-compactline: vitek in gibčen kot kolesar

Avtodom je zaradi privlačnega dekorja s Tadejem Pogačarjem v zmagovalni pozi in z njegovim izstopajočim avtogramom resnično edinstven. Profesionalni kolesar in avtodom se odlično dopolnjujeta. Oba sta podobno vitka in dobro natrenirana. Integrirani Carthago c-compactline je s samo 2,12 metra zunanje širine kompakten, s svojo izjemno lahko konstrukcijo pa lahek in energijsko varčen. Zahvaljujoč nizkemu okvirju AL-KO, dvojnemu dnu in zelo stabilni karoseriji s tehnologijo iz razreda liner, c-compactline obvladuje tudi dolge, zahtevne etape – podobno kot vrhunski športnik Tadej Pogačar na dirki po Franciji in številnih drugih uspešno opravljenih dirkah.