Dve lokaciji, en cilj: zadovoljne stranke

Podjetje Carthago je bilo leta 1979 ustanovljeno v mestu Ravensburg v Nemčiji, v regiji inovatorjev in ustanoviteljev.

Z zavezanostjo k inovacijam ter razvoju nadaljuje podjetje tudi na zdajšnjih lokacijah. Slednje hkrati odražajo sodobno usidranost podjetja v lokalnem okolju in globalno naravnanost celotne skupine Carthaga.

V obratu Carthago City v mestu Aulendorf v Nemčiji proizvajamo avtodome serij chic e-line, s-plus in liner-for-two. Tam se nahajajo razstavni salon, servisni center, center nadomestnih delov in uprava podjetja – vse v sodobnem, okolju prijaznem in prijetnem ambientu. V Aulendorfu se lahko med potjo za krajši postanek in počitek ustavite na brezplačnem postajališču za avtodome in se med vodenim ogledom proizvodnje na lastne oči prepričate o kombinaciji obrtniške dovršenosti ter napredne tehnologije pri izdelavi naših vozil.

V obratu v Odrancih, ustanovljenem leta 2008, proizvajamo avtodome serij 
c-compactline, c-tourer in chic c-line, avtodome Malibu in predelane kombije / vane znamke Malibu. Obrat v Odrancih je v preteklih letih kontiunuirano rastel ter se razvijal in danes predstavljajo Odranci nosilni steber skupine Carthago.

Carthago občutek neodvisnosti

Biti točno tam, kjer želite biti – to je udobje, ki vam ga nudi vozilo Carthago!

Udobje potovanja s Carthagom je kot bivanje v petzvezdičnem hotelu na kolesih: vedno se nahajate točno tam, kjer želite biti – najsi bo to zato, ker preprosto želite podaljšati bivanje ali ker vam je tamkajšnja ponudba pisana na kožo ali pa ker je vreme preprosto čudovito. Za oddih na kolesih ne potrebujete velikih načrtov, ne rezervacij, ne odpovedi, ampak samo naravnate kompas in se zapeljete na željeno destinacijo.

Če pa vam na poti ostane še kaj časa in vas zanimajo naše novitete, se lahko mimogrede ustavite pri naših pooblaščenih zastopnikih v vaši bližini ali nas obiščete na aktualnem sejmu.

V kolikor pa v udobju doma razmišljate že o vaših naslednjih počitnicah, si lahko katalog vozil naročite kar na dom in se prepričate o prednostih, ki jih nudijo naši modeli. Pravo vozilo za vas lahko najdete tudi tukaj, na spletni strani ali pa obiščete naš razstavni salon v Carthago Cityju v Aulendorfu v Nemčiji.

Carthago kodeks ravnanja in vrednot

Naš kodeks ravnanja in vrednot sloni na sledečih 15 temeljnih pravilih:

Pravilno ravnanje na delovnem mestu

 • Delujemo pravično
 • Delamo v skladu z zakonom
 • Varujemo lastnino in cenimo premoženje podjetja
 • Preprečujemo konflikte interesov
 • Varujemo poslovne skrivnosti
 • Izražamo se premišljeno
 • Skrbimo za varstvo podatkov in IT varnost
 • Pazimo na enakovredno obravnavo

Rokovanje z darili in vabili

 • Vabila in darila načeloma zavračamo
 • Doniramo v manjših zneskih

Naši posli so transparentni

 • Stojimo za pravično konkurenco
 • Držimo se pravil skladnega poslovanja
 • Naši poslovni partnerji so verodostojni in zaupanja vredni
 • Podkupovanje, korupcijo kot tudi druga kazenska dejanja zavračamo
 • Kupujemo in prodajamo transparentno in v skladu z zakonom

PRIJAVA PRIMERA KRŠITVE

PRIJAVA

 

Telefon: +4989120895999 (de) | +386 1 888 84 60 (sl)

Carthago song: Travel Around The World

V podjetju Carthago smo nadvse ponosni na naš Carthago Band, ki ga zraven naših Carthagovcev – frontmana skupine Roberta Vöröša in basista Roberta Mariča – sestavljata še kitarist Franc Koren in bobnar Tibor Kiraly. Pod imenom Carthago Band so prvič nastopili na slovesnosti ob desetletnici podjetja, oktobra 2018, ko so s Carthago Songom poželi izjemen uspeh. Navdih za avtorsko pesem z naslovom Travel Around The world je bila za Roberta Vöröša zgodba ustanovitelja in lastnika podjetja Karl-Heinza Schulerja in ideja o domu na kolesih. Travel Around The World in Carthago Band ostajata vsa leta obvezen repertoar Carthagovih dogodkov.

Carthago Song: Carthago Si Ti

Ob slovesnem odprtju obrata v Ormožu aprila 2023 je naš Carthago Band pripravil novo Carthago pesem – pesem o nas, Carthagovcih. S to pesmijo smo Carthagovci ekipno zasedli oder na otvoritveni slovesnosti in dokazali, da resnično delujemo kot eno. V podjetju smo ponosni na naše zaposlene in na ekipni duh, ki je prisoten med nami. S skupnimi močmi smo Carthagovci izpeljali že mnogoteri projekt in zdaj imamo še samo našo pesem, ki dokazuje, da Carthago smo mi, nam enakih ni!

Malibu Song: Malibu

Malibu je pesem o začetkih podjetja pred več kot štiridesetimi leti, o možu z vizijo in o predelanih kombijih Malibu. Zgodba podjetja Carthago iz katerega je zrasel današnji koncern Carthago s tremi proizvodnimi obrati se je namreč pričela leta 1979 z znamko Malibu. Navdih za pesem je bila obletnica ustanovitve koncerna leta 2019, svojo pot med poslušalce pa je pesem našla letos na otvoritvi obrata v Ormožu, namenjenega zgolj uspešnim Malibu Vanom.