Od presenetljivega šampiona do serijskega zmagovalca

kolesar Tadej Pogačar znova zmagal na dirki Tour de France – s podporo Carthaga

  • Avtodom kot bazni tabor za kolesarsko zvezdo
    Carthago c-compactline in kolesar: čvrst, lahek, dobro treniran
  • Carthago in Tadej Pogačar: v pričakovanju vedno novih vrhunskih uvrstitev

Lani je veljal za presenetljivega zmagovalca, letos pa je suvereno zavladal na dirki Tour de France: mladi slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (22) je vnovični zmagovalec Dirke po Franciji. Podporo mu je nudilo tudi podjetje Carthago: avtodom serije c-compactline je tako njemu, kot tudi njegovi ekipi služil kot bazni tabor.

 

  • Carthago in Tadej Pogačar: v pričakovanju vedno novih vrhunskih uvrstitev

Bernd Wuschack, direktor prodaje, trženja in servisnih storitev v podjetju Carthago je izrazil svoje zadovoljstvo: »Celotna ekipa Carthaga čestita Tadeju Pogačarju za ta velik uspeh«. Premium znamka avtodomov Carthago in tudi kolesar tako kraljujeta na vrhu lestvic. Carthago je prejemnik prestižne evropske nagrade za inovacije in naslova za avtodom leta. Tadej Pogačar je letošnji zmagovalec na večdnevni etapni dirki Po Sloveniji in na dirki po Združenih arabskih emiratih (ZAE). Izjemna je bila tudi njegova zmaga na dirki Liège - Bastogne - Liège, legendarni enodnevni klasični kolesarski dirki, ki velja za "kolesarski spomenik". In sedaj temu še dodaja prvo mesto na dirki Tour de France, najpomembnejši kolesarski dirki na svetu.

 

  • Carthago c-compactline in kolesar: čvrst, lahek, dobro treniran

Čvrst, lahek in dobro treniran: to velja tako za športnika kot tudi za njegov super lahki model Carthago c-compactline I 141 LE Super-Lightweight. Avtodom prepriča s kombinacijo udobne sedežne garniture v obliki črke L, prostorsko varčno kuhinjo, praktično kopalnico Vario, z ločeno garderobo in udobnim ločenim ležiščem v spalnem prostoru. V garaži, ki je hkrati dostopna z obeh strani je še veliko prostora za kolesa in ostalo opremo.

Carthago s stabilno konstrukcijo karoserije razreda liner premium odlikuje izjemna vzdržljivost, s katero vas bo vozilo prepričalo pri premagovanju zahtevnih destinacij na vašem dopustu. Podobno kot Tadej Pogačar, velik zmagovalec najtežje kraljevske 17. pirenejske etape Col du Portet, na nadmorski višini več kot 2200 metrov s tremi zahtevnimi vzponi.